Γκόλτσιος Αστέριος

Κτηματομεσιτικό γραφείο

[Παραδόθηκε: Φεβρουάριος 2013]

Το project περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός λιτού, αλλά καλαίσθητου και φιλικού προς τον χρήστη δυναμικού ιστοτόπου. Η περιήγηση είναι απλή και ξεκάθαρη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και φίλτρα για την ευκολότερη αναζήτηση ακινήτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μηχανή αναζήτησης.

Δύο επιπλέον στοιχεία στοιχεία του ιστοτόπου είναι η εμφάνιση του ακινήτου στο χάρτη και η ειδοποίηση νέας καταχώρησης.

Στην πρώτη περίπτωση κατά την εμφάνιση των λεπτομερειών του ακινήτου στο τέλος της σελίδας υπάρχει, εφόσον το έχει επιλέξει ο διαχειριστής κατά την καταχώρηση, και ένας δείκτης με τη θέση του ακινήτου στο χάρτη, δίνοντας στον χρήστη την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

Σε περίπτωση που ο χρήστης δε βρει ακίνητο που να πληροί τα κριτήρια αναζήτησής του, δε σημαίνει ότι τελείωσε και η περιήγηση του στον ιστότοπο. Ο χρήστης συμπληρώνει τη φόρμα ειδοποίησης νέου ακινήτου με το email του και τα κριτήρια αναζήτησης (περιοχή, είδος ακινήτου, εμβαδό, εύρος τιμών...) και σε περίπτωση νέας καταχώρησης που συμφωνεί με τα κριτήρια αυτά λαμβάνει άμεσα ενημερωτικό email.

Ο κάτοχος του ιστοτόπου έχει το δικό του περιβάλλον διαχείρισης, δηλαδή τον απόλυτο έλεγχο για το περιεχόμενο της σελίδας χωρίς τη δική μας επέμβαση. Μερικές από τις δυνατότητες του διαχειριστή είναι η καταχώρηση και επεξεργασία ακινήτων, μεταφόρτωση φωτογραφικού υλικού, ανάρτηση χρήσιμων συμβουλών και διαχείριση της λίστας των εγγεγραμμένων χρηστών ενημερωτικών δελτίων.

Επισκεφθείτε το project
Γκόλτσιος Αστέριος